Stora salen
Lilla salen
Köket
Köket
Dukning
Bygdegårdarnas riksförbund
Max 120 personer
Framsidan
Rampen
Grillen
Grönområdet
Grönområdet
Grönområdet

Follingbo bygdegård byggdes 1991 för att ersätta den gamla bygdegården som ursprungligen var matsal vid den militärförläggning som fanns här i Follingbo under krigsåren i början av 40-talet.

Klicka på Kolla lediga tider i menyn till vänster för att se när bygdegården är ledig (röd markering=upptaget). När du hittat en ledig tid som passar så kan du boka genom att klicka på Boka bygdegården i menyn.
För info om pris m.m. kontakta Lars Jakobsson på telefon: 0705-281593 eller skicka en mail till bygdegarden@follingbo.se

Bygdegården, som finns ca 6 km öster om Visby, är perfekt för bröllop, födelsedagsfirande, dop, begravningskaffe, kurser, studiecirklar, dans, teater, pubaftnar, LAN-partyn och all annan trevlig samvaro.
Lokalen består av ett stort rum som kan delas av med en skjutdörr för att på så sätt skapa en liten och en stor sal.

Behöver du ordna med ett Skype, Zoom eller Teams-möte med både deltagare i lokalen som jobbar tillsammans och deltagare som är med och jobbar via digitala verktyg? Det funkar finfint i bygdegården!

Eller, varför inte hålla en kurs eller en studiecirkel med deltagare som deltar digitalt eller på plats i bygdegården?

Många LAN-partyn har hållits i bygdegården, närheten till Visby gör att entusiasterna lätt kan skaffa nödvändig proviant för att orka med alla tunga drabbningar.
Bygdegården är utrustad med en stor filmduk, projektor, surround-anläggning och fast internetuppkoppling (250 MBit).
Vi hjälper gärna till med inkoppling av dator, videokanon, webbkamera och mikrofon om så önskas.

Det finns ett fullt utrustat kök med bl.a. två kylskåp, frys, diskmaskin, spis, micro, stor kaffebryggare samt husgeråd.
Bygdegården är handikappsvänlig med en ramp vid ingången och handikappsanpassad wc.
Utanför bygdegården, på grönområdet, finns det en lekplats och en grillplats med bänkar och bord.